Retete · Retete 2

Ceva cu ton, spanac si avocado

 Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de alimentatie, trebuie sa diversificam, sa fim inventivi si sa combinam cu grija alimentele. In fiecare zi trebuie sa consumam: proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale.
 Si pentru ca e primavara, de ce sa nu fim in tendinte? 
Zic sa combinam niste proteine din peste, cu niste vitamine si minerale din spanac si cateva grasimi bune (nesaturate) din avocado.
  Propunerea mea pentru azi face parte tot din gama VERDE.


Reteta pentru 2 persoane:

  • 200-300 gr spanac crud ;
  • 1 cutie de ton in suc propriu;
  • 1/2 avocado;
  • zeama de la 1/2 de lamaie;
  • un praf de sare si un altul de piper negru.

 Ati incercat combinatia aceasta? Va place?

Anunțuri

4 gânduri despre „Ceva cu ton, spanac si avocado

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s