Fitness · Program de tonifiere

Motivatia zilei: Emily Skye

Astazi va fac cunostinta cu Emily Skye, una dintre cele mai frumoase antrenoare de fitness din Australia. Eu as spune ca e una dintre cele mai frumoase antrenoare de fitness din lume.
Are un corp de manechin, foarte bine lucrat, fara muschi proeminenti.Ce imi place cel mai mult la ea este faptul ca lucreaza in aer liber. Daca aruncati un ochi pe pagina ei de facebook, veti vedea ca majoritatea antrenamentelor se desfasoara pe o plaja, langa ocean, ce poate fi mai frumos?

In adolescenta a cochetat cu modelling-ul, dupa care, la varsta de 18 ani a inceput sa studieze fitness-ul. Cativa ani mai tarziu devenea un model in bransa sa, inspirand numeroase amatoare ale acestui tip de miscare. 
In prezent, Emily are peste 4 milioane de fani pe facebook si a ajutat peste 60.000 de femei sa slabeasca si sa se tonifieze cu ajutorul programelor sale.

Ceea ce e cu adevarat cool, e ca poti sa lucrezi impreuna cu ea, chiar din casa ta. Are niste programe interesante de genul 30 Day Shred, o gramada de tutoriale si sute de antrenamente pe care nu le repeta.
Pe Emily o gasiti pe facebook sau pe site-ul ei. 
 sursa foto:aici
Va place Emily Skye?  Va motiveaza?
 

Lasă un comentariu