Retete · Retete 2

Inghetata din iaurt si capsune

Daca tot se apropie vara, cu siguranta nu va trece nicio zi fara inghetata, cel putin in ceea ce ma priveste pe mine. Inghetata este alegerea ideala atunci cand vine vorba de desert: e racoroasa, e dulce si reprezinta varianta optima atunci cand contorizezi si numarul de calorii.
Si daca tot am ajuns la capitolul calorii, hai sa va dau o reteta super rapida si mai healthy asa.
Nu va trebuie decat:

  • o jumatate de kilogram de capsune;
  • vreo trei pahare de iaur;
  • sase linguri de miere;
  • doua caserole medii pentru inghetat.
Se amesteca toate ingredientele in blender, timp de 3-4 minute si se toarna in caserole, dupa care se baga la congelator pentru cateva ore bune.
Timp de preparare efectiv: 5 minute, dureaza mai mult congelarea.
Pont: eu am folosit iaurt cu 3% grasime, va recomand unul mai gras, cu peste 7% grasime, pentru o textura mai cremoasa.

Pofta buna!

Anunțuri

2 gânduri despre „Inghetata din iaurt si capsune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s