Cu si despre · Gura lumii

O relatie puternica nu se sfarseste la altar.

M-am saturat sa aud ca dragostea dureaza 3 ani. Sau ca o relatie armonioasa si puternica se duce pe apa sambetei atunci cand totul se termina cu o nunta. Pe bune? Atunci de ce mai citim carti si ne uitam la filme cu happy end? Crezi ca ele nu se bazeaza cat de cat pe ceva real? O parte e fictiune, dar crede-ma, este acolo si ceva palpabil, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti.

Nimeni nu a pretins ca o relatie e 100% lapte si miere, bine, poate la inceput, sa zicem in primii 3 ani, insa o realtie puternica se construieste in timp, nu in 2 ani, nu in 7, nu in 10, se construieste intr-o viata. Si trebuie pusa caramida cu caramida, fara sa uitam vreo piesa si da, trebuie sa te zbati sa o construiesti, sa lasi de la tine cand e cazul si sa sari in ajutor atunci cand e nevoie. O relatie puternica inseamna un strop de teama, un strop de gelozie, multa iubire si dedicatie 100%. Nu cred in jumatati de masura. Trebuie sa te implici cu totul, ca intr-un proiect important, sa aloci timpul necesar si sa pui suflet, ca sa iasa un produs finit cu care sa te mandresti.

Daca o relatie se sfarseste in momentul in care ai facut pasul cel mare, inseamna ca relatia aceea nu a functionat niciodata. Te-ai amagit timp de n ani ca totul e bine sau ca poate lucrurile vor lua o intorsatura favorabila dupa ce ajungeti in fata altarului. Ei bine, nu! Problemele se rezolva inainte, nu dupa.

O relatie puternica inseamna mai mult decat numarul anilor care se scurg. Eu cred ca din contra, faptul ca alegi sa faci un pas atat de mare, si aici ma refer la cel pe care il faci in fata altarului, uneste si mai mult relatia dintre doua persoane. Iar daca acele persoane au hotarat singure sa faca the big step, fara vreo alta influenta, legatura aceea va ramane pentru totdeauna.

Nu stiu ce parere aveti voi, insa concluzia mea este urmatoarea: daca relatia este cu adevarat puternica si bine cladita, aceasta cu siguranta nu se va sfarsi la altar…

Photographer: Paul Antonescu

Rochie: Natalia Vasiliev

Smoking: Filip Cezar

À bientôt,

Andreea U.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s