Cu si despre · Gura lumii

#NU #mai #pot #cu #hashtag

#hashtag #numaipotcuhashtagurile

Imi petrec destul de mult timp pe retelele de socializare, ca si voi dealtfel. De multe ori imi vine sa inchid pagina de facebook, mai ales atunci cand vad 10.000 de hashtag-uri la o singura poza. Bine, asta nu ar fi atat de deranjant, daca nu ar fi acest gen de #hashtag: #samaritatxulescusinoiiisuntemalaturicanisteadevaratiprietenicesuntem…

Pe langa faptul ca se duce dracului limba romana, nu se intelege asbsolut nimic din propozitia/fraza respectiva. Daca pe instagram le mai inteleg, pe cele scurte, evident, pe facebook nu le vad niciun rost. Poti foarte bine sa pui in descrierea pozei ceea ce doresti sa transmiti si sa o faci intr-un mod corect si coerent, cu tot cu cratima.

Sau asta e moda celor care nu au la suflet limba romana?

Pentru ca da, asa se pare. Nu mi se pare normal sa scrii fara cratima nici macar intr-un #hashtag. Si asa limba romana incepe sa fie o limba pe cale de diparitie, hai sa nu o facem sa piara cu totul. Pentru cei care „mananca” litere sau cratima cu totul, pun litere in plus atunci cand nu este cazul sau pun cratima cand nu ar trebui pusa, acest #hashtag este the Holy Grail. Poftiti un hashtag amestecat si nemestecat din care nu se intelege nimic, dar nu conteaza pentru ca #asaecool si #asafactoti si #oricumgramaticasucksbro si #oricumnustiusascriucorectasacabagunhashtagsaparinteligent.

sursa foto: educolor.org

À bientôt,

Andreea U.

Anunțuri

Un gând despre „#NU #mai #pot #cu #hashtag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s