Gura lumii

Hai sa ne casatorim ca sa avem motiv de divort

De ce mai divorteaza lumea in ultima perioada? Va spun eu, de plictiseala. Nu mai suporta atata dragoste si stare de bine si trebuie sa faca o schimbare, NEXT. Bine, daca ar fi existat macar putina dragoste intre voi, probabil nu ajungeati la pasul acesta. Dar atunci cand o faci cu un anume interes sau pentru a atinge un scop, se considera capriciu si mai devreme sau mai tarziu vei claca. Nu ai cum sa duci o asemenea responsabilitate pe umeri, e prea mult pentru o persoana ca tine.

Casatoria sau mai bine spus taina cununiei mi se pare ceva sfant, cu care nu ar trebui sa ne jucam din 2 in 2 ani. Sunt siderata de cat de repede se leaga si se dezleaga niste taine sfinte. Asta nu dovedeste decat ca omenirea devine din ce in ce mai superficiala, dar nici acest lucru nu mai este de foarte mult timp o noutate, ca doar ne pregatim sa ne transformam in niste roboti. Nu se mai pune pret pe sentimente, ceea ce conteaza este notorietatea, banii si improscarea cu noroi in celalalt.

Tu chiar nu ai nici un pic de caracter? Chiar nu-ti pasa de sufletul tau? Apropo, cu ce iti hranesti sufletul? Ce te face cu adevarat fericit?

Numai o persoana fara caracter, fara suflet, ar putea sa-si vanda casatoria sau divortul pentru faima, bani sau mai stiu eu ce. Iubirea si sentimentele frumoase ar trebui sa primeze in tot ceea ce facem, pentru ca toate celelalte lucruri sunt efemere. Daca nu pui suflet si nu te implici in ceea ce faci, de ce o mai faci?

Cand o sa ajungi in baston crezi ca va mai interesa pe cineva cate divorturi ai avut? Sau ca ti-ai lasat sotul pentru frumuselul ala mai mic cu 20 de ani decat tine? Pai nu realizezi ca nu mai e nici macar el prin preajma?

Revino-ti si fa ceva pentru tine, acum! Invata sa te iubesti, ca sa poti fi iubit la randul tau si fa-o cum se cuvine, implica-te, pune-ti tot sufletul si casatoreste-te atunci cand simti cu adevarat, si te rog, de data asta sa fie pana cand moartea va va desparti.

À bientôt,

Andreea U.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s