Cu si despre

5 TO GO, SMILE THERE’S COFFEE – acum si in Pitesti

Pentru o mare iubitoare de cafea ce sunt, vestea ca se deschide si in orasul nostru 5 To Go ma face sa zambesc de 5 ori mai mult. Conceptul este foarte misto, de actualitate si unic in Romania. Orice produs costa 5 lei, indiferent de sortiment sau gramaj. Partea frumoasa este ca aici, pe langa minunata si mirobolanta cafea, gasim si produse de patiserie din gama croissantelor, muffins sau chiar sandwich-uri. Toate sau mai bine zis fiecare la pretul de 5 lei. Pentru cei care sunt pe fuga si nu au timp sa-si bea cafeaua dimineata, 5 To Go este ideal, ti-ai luat cafeaua la pachet si ai fugit spre birou.

„5ToGo, cel mai mare lanț de coffee shop-uri din România și totodată cea mai accesată franciză românescă din zona de HoReCa, lansează un nou concept în portofoliu său de business. Radu Savopol si Lucian Bădilă, fondatorii 5ToGo, au dezvoltat un concept ce îmbină zona de horeca cu cea de retail, astfel luând naștere noul proiect marca 5ToGo si anume 5ToGo Coffee Spot ” .

slide-3-700x340                                                   sursa foto

                                                
Aceste noi coffee spot-uri sunt concepute pentru a fi amplasate în interiorul unor locații de tip retail și vor avea drept scop atât atragerea de noi clienți pentru aceste magazine datorită awarness-ului puternic pe care brand-ul 5ToGo il are, cât și de a oferi un serviciu în plus clienților deja existenți ai magazinelor ce vor dori un coffee spot 5ToGo integrat.

5ToGo a devenit în scurt timp, la mai puțin de 2 ani de la lansare, un brand 100% românesc puternic și de referință pe piața vânzării de băuturi pe bază de cafea, având o vizibilitate în creștere la fiecare 3 luni.Totodată lanțul 5ToGo Coffee Shop depășește în momentul de față, ca număr de locați, orice alt competitor din zona de Horeca, având in portofoliu peste 30 de locații în București și în țară urmând ca în scurt timp, lanțul 5ToGo să se extindă și spre alte țări din Europa.” sursa

Deschiderea cafenelei din Pitesti va avea loc Marți, 29 Noiembrie, pe strada Vasile Milea, nr. 2, Complex Fortuna 3, Magazin 4 începând cu ora 07:00. Eu cu siguranta voi striga prezent, mai ales ca pe langa cafea se anunta si averse de cookies si muffins calde.

À bientôt,

Andreea U.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s