Cu si despre · Gura lumii

De ce merita sa ii iubim?

Barbatii sunt cele mai minunate fiinte inventate. Sunt buni, sunt rabdatori, ne iubesc, au grija de noi si nu lasa niciodata pe nimeni sa ne faca rau. Da, asta e barbatul ideal, si barbatul asta exista. Daca nu l-ai cunoscut inca, relax, mai este timp, el este undeva in Universul asta si isi asteapta jumatatea, adica pe tine draga mea.

Trebuie sa recunoastem ca noi suntem cele rele, noi cicalim, noi nu avem rabdare, noi ne suparam din orice prostie, pe cand ei sunt calmi si reusesc de fiecare data sa ne pondereze. Cum sa nu-i iubesti?

dsc_6107

Nu stiu daca ai observat, pana si in relatiile cu prietenii, ei nu se streseaza cum o facem noi, daca au ceva de zis, o spun pur si simplu, fara menajamente. Noi barfim, ne atacam din fleacuri, punem la suflet si uitam greu.

Chiar si cand vine vorba de organizare, barbatii o fac mult mai bine. Noi ne pierdem in detalii si amanunte inutile, pe cand ei stiu din prima ce vor si de cele mai multe ori le iese totul perfect.

Ca sa nu mai vorbim de capitolul: cumpatare. Daca ar fi dupa noi, am arunca cu banutii fara numar, mai ales in perioadele magice ale anului, atunci cand ne apuca isteria cumparaturilor aiurea. Ei bine, ei nu. Ei cumpara strictul necesar si restul il economisesc, pentru ca ei vad dincolo de ambalajele frumos colorate si super-ofertele de sezon.

Sa recunoastem ca ei sunt: cei mai buni doctori, cei mai buni bucatari si cei mai buni soferi. Oricat ne-am stradui, e greu sa concurezi cu un barbat, de aceea femeia trebuie sa fie femeie, iar barbatul trebuie sa fie barbat.

Femeia trebuie sa aiba grija ca el sa se intoarca mereu acolo unde ii e cel mai bine, sa-l faca sa vrea sa ajunga mai repede acasa, pentru ca stie ca acolo il asteapta cineva care il iubeste si ii arata acest lucru, asa cum stie si cum crede ea de cuviinta.

De ce merita sa ii iubim? Pentru ca ne fac fericite, dar totusi ne trag de urechi cand e cazul, pentru ca ei sunt realisti si noi suntem visatoare, pentru ca au grija sa ne fie bine si ne ocrotesc in orice situatie, pentru ca ne iubesc asa cum suntem si pentru ca EI sunt cele mai minunate fiinte inventate.

Fotograf: Paul Antonescu

À bientôt,

Andreea U.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s